Husleje.dk er lanceret!

19. juni 2020, 23.48

For første gang nogensinde, bliver det nu muligt at trække statistik på udbud og husleje for private lejemål i hele Danmark

Uanset om du er lejer, udlejer eller bare tilknyttet branchen har det været stort set umuligt, at få en opdateret og retvisende statistik over husleje, dens udvikling og udbuddet af private lejeboliger i Danmark.

Det har igennem mange år, været en fast del af repertoiret for boligkøbere og sælgere, og pris pr. m2 indgår som en del af alle forhandlinger i forbindelse med boligsalg. Vi mener, at statistik på husleje pr. m2, bør være en lige så stor del af forhandling mellem lejer udlejer. Det bliver nu muligt, at lade leje pr. m2 set i relation til det omkringliggende marked, være en naturlig del af udlejer og lejers forhandling.

Vi har brugt mange års erfaring fra lejemarkedet, til at lave husleje.dk. Vi trækker kun data fra pålidelige kilder, og inden data tages med i vores statistik gennemgår det kontrol hos os, for at sikre at det data, der præsenteres er retvisende og ikke udtryk for tastefejl eller lign.

Vi opdaterer vores statistikker dagligt og du får således det mest opdaterede data og statistik fra de største kilder i Danmark, præsenteret nemt og overskueligt og til en pris hvor alle kan være med.

De næste måneder vil vi indsamle så meget input fra vores brugere som muligt, for at forbedre og udvide vores service. Hvis du synes, der er tal eller data der ville være gode at have med, så skriv endelig til os på kontakt@husleje.dk

Med venlig hilsen
Husleje ApS