Huslejestatistik fra Husleje.dk er netop blevet endnu mere brugbart!

26. marts 2021, 20.41

Nu kan du søge på flere postnumre af gangen, og således trække statistik for et større område samlet set. Selvfølgelig stadig med mulighed for at se udviklingen i både husleje, udbud og ledighed henover tid.

Danmarks første og pt. eneste realtids huslejestatistik er nu blevet endnu bedre.

Vi har kun været i luften et lille års tid, men har allerede indsamlet enorme mængder data om private lejemål, deres pris, deres beliggenhed, størrelse, om der er tidsbegrænset eller ej og deres liggetid mv. Noget som rigtig mange udlejere og lejere allerede gør dagligt brug af. 

Samlet giver Husleje.dk et hurtigt og nemt overblik over både udviklingen antal udbudte lejemål, deres pris pr. m2 og data om hvor længe de står til leje. Det er altid værdifuldt, at få indsigt i det marked, du skal udleje bolig i. 

Her i løbet af foråret kommer en del forbedringer, og allerede nu kan du søge på flere postnumre af gangen - noget vores brugere, særligt i områder hvor datagrundlaget er tyndt, har efterspurgt. Så vil du vide hvordan huslejen i Fx. Næstved og omkringliggende postnumre har udviklet sig, er dette nu muligt. 

Husleje.dk er stadig gratis at bruge - det kræver blot, at du opretter dig her, det tager kun få minutter. 
Vi spammer dig ikke, bare rolig! 

Mange forårs hilsner. 

Husleje.dk 

PS! Vi eksperimenterer stadig med søgning henover flere postnumre, så der må forventes afbrydelser i vores service.