Husleje tvekamp - Randers vs Horsens

26. juni 2022, 00.57

Vi har trukket data på udviklingen i husleje i Randers og Horsens. Det gik anderledes end forventet!

Alt i mens huslejen i hovedstaden, både København og Frederiksberg, brager derud af (se vores indlæg herom fra tidligere), er udviklingen lidt anderledes i dele af det jydske.
Vi har set nærmere på vores data fra Horsens Kommune og Randers Kommune  og vi har valgt følgende kriterier for vores undersøgelse, som i øvrigt matcher kriterierne fra vores undersøgelse på Frederiksberg og København:

- KUN lejligheder
- KUN 60-100 m2 i størrelse
- KUN perioden fra 01.04.2021 - 31.05.2022

Med disse kriterier får vi følgende resultat for Horsens:Og Randers:

Så alt i mens der i Horsens er en negativ udvikling i huslejen på ca. 2.4% er huslejen i Randers steget i samme periode med næsten 10%!
Hvis nogen kan komme med gode forklaringer på dette, så hører vi gerne fra jer!

Det var egentlig vores forventning at de 2 kommuner ikke ville langt fra hinanden, men vi er baseret i København og der kan således være lokale udviklinger vi ikke er godt bekendt med. For de nysgerrige, der ønsker at dykke længere ned i disse tal, kan vi anbefale at købe adgang til vores statistik, hvor du bl.a. vil kunne søge på enkelte postnumre, andre m2 intervaller eller evt. bare vælge at søge alene på 2 værelses lejligheder. Det kan være der gemmer sig overraskelser i tallene.

Opret adgang til fuld statistik her - det koster mindre end en pizza!


Et er sikkert, huslejen på landsplan er på vej op, trods Horsens forsøg på at redde statistikken, er der ikke tvivl, i vores tal, om at lejen generelt er kraftigt stigende. 

God sommer! 

Med venlig hilsen
Husleje.dk